Raya lepas, MBH  Body Theory tak melepaskan peluang untuk mengeluarkan promosi pakej slim satu badan serendah RM199 iaitu Inch Loss Full Body

Rawatan ini adalah pakej yang menggabungkan beberapa rawatan ala carte untuk keberkesanan 3x ganda dan ia merupakan antara rawatan HOT SELLING di MBH Body Theory. Sampai testimoni tak henti-henti  dapat… 

Actually min bukanlahhh nak promote rawatan di MBH Body Theory..cuma nak bercerita tentang macam mana, how, purkeyyy?? pelanggan-pelanggan di MBH Body Theory ni memilih MBH Body Theory

dan macam mana dengan sebegitu pantasnya dapat KURUS! OMG! Min is jelous!

Yang paling mengejutkan, hasilnya terbukti berkesan, bukan dengan omong kosong…. Okay jom kite tengok akak sorang ni

 

dengan MBH Body Theory, dah nampak slim tang pinggang…itu baru sekali rawatan…Min ulang ok…sekali sesi sahaja. 

Akak kat bawah ni pulop…baru je bersalin, then lepas pantang buat rawatan dengan MBH Body Theory… Tup..tup… ramping kaw- kaw

Barulahh Raya macam ni kan?

Nak tahu dalam Inch Loss Full  Body tu ada apa? Macam min kata td ia adalah gabungan Straight Loss Shell, Fat Melt Away, BBL Ultra Weight Loss…

Penggunaan mesin Straight Loss Shell ni adalah kunci kepada kesuksesan turun nya inci badan. Kalau nak tahu dalam mesin ni adalah batu-batu infrared yang memancarkan terapi cahaya  untuk memecahkan lemak dibawah lapisan kulit

Kedua, rawatan fat melt away menggunakan mesin ultrasound untuk membakar lemak dilapisan kulit lebih dalam pada masa yang sama menegangkan kulit 

BBL ULtra Weight pula adalah rawatan untuk menghilangkan selulit dan benjolan lemak dibahagian-bahagian tertentu

Semua ini boleh didapati hanya di MBH Body Theory dan paling best dengan harga RM1999. Walawehhhh kan?  

Tapi dah terlepas, kalau nak lagi keep update www.mbhbodytheory.com atau ig mbh body theory hq tau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *