Pada 23 Ogos -25 Ogos yang lepas, MBH Signature Melaka dah  turun padang untuk buat kolaborasi bersama syarikat fotografi The Dr sempena Pameran Pengantin di MYDIN, MITC Melaka

Yelah, biasa pengantin-pengantin ni terutama sekali perempuan mesti, confirm, wajib nak cantik dan KURUS menjelang hari pernikahan kan?

So, MBH tak melepaskan peluang ni untuk berikan baucar rawatan pelangsingan percuma dan juga diskaun khas untuk pengunjung-pengunjung pameran terutama  sekali yang mengambil pakej fotografi dengan The Dr.

Barulahhh org kata fotogenik kann kalau shooting time kahwin nanti..gitew.. Kulit dah cantik, badan pun dah kurus.. barulah cun bergambo… xdelah nak 360, ptong sana sini..hiihi

 

Bagi sesiapa yang terlepas untuk join pameran pengantin ni… Dun Worry, InshaAllah kami akan buat next jelajah lagi… Stay tuned je ye…

Follow MBH Body Theory rapat-rapat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *